2013.05.01.
20:29

Írta: Az igazi Balogh József

Elutasítjuk a Balogh Józsefet érő méltatlan és aljas lejárató kampányt!

Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a felső-Kiskunság országgyűlési képviselőjének becsületébe gázolva a közéletben, a nemzet szolgálatában eddig eltöltött több mint húsz évét, valamint családi életét kívánja politikai okokból gátlástalan módon támadni.

Ahogy azt Fülöpházán és szerte a felső-Kiskunságban Balogh Józsefet jól ismerők pontosan tudják, családapaként hat gyermeket nevelt fel, akik eddig kilenc unokával ajándékozták meg és rövidesen érkezik tízedik kisunokája.

Születése óta Fülöpházán él, mely település számára az otthont, a családot, a múlt és a jövendő tiszteletét jelenti. A rendszerváltás óta vesz részt a közéletben, 1998 óta a felső-Kiskunság egyéniben megválasztott országgyűlési képviselője. Politikai pályafutása alatt minden esetben a bizalmukkal őt megtisztelő választópolgárok döntése juttatta különböző felelős tisztségekbe. Az őt születése óta ismerő fülöpházi polgárok eddigi munkája alapján és személye ismeretében 2010-ben megtisztelték bizalmukkal és polgármesterré választották.

E folyamatban lévő és politikai okokból nagy visszhangot kiváltó ügyben Balogh József személyén keresztül a balliberális média gyűlöletkampányának eszközeként valójában az országgyűlési egyéni választókerületében, illetve otthonában, Fülöpházán az általa elért eredményeket igyekeznek támadni.

komment

süti beállítások módosítása